Läkarbesök på vår klinik eller på distans, du väljer själv!

Hos oss kan du enkelt träffa allmänläkare, specialister, fysioterapeuter och sjukskötare på vår klinik i Möckelö eller via videosamtal på en plats som passar dig.

Företagshälsovård - En lönsam investering

Företagshälsovård - En lönsam investering

Personalens arbetsförmåga och välbefinnande har stor betydelse för företagets framgång. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder företagshälsovårdstjänster av högsta kvalitet, förebyggande och behandlande. Korta köer och snabb vård. Vi hjälper dig till en frisk och välmående personal.

Covid-19

Har du rest utanför Åland, uppvisar förkylningssymtom och behöver vård:

vänligen gå inte in på mottagningen, du kan smitta andra!

 

Ta kontakt med ÅHS per telefon först för att få instruktioner om hur du får vård:

Coronatelefon: 018-535 313 (vardagar 8-16, helger 9-16)

Sjukvårdsupplysning: 018-538 500 (vardagar 8-16, helger 9-16)

Akuten: ÅHS växel 018-5355 (övriga tider/allvarliga symtom)

 

Har du frågor gällande sjukintyg, eller har pågående förkylningssymtom utan att ha varit utanför Åland, vänligen ring Medimar på telefon 018-14 404. Medimars mottagning håller i övrigt öppet som vanligt.

Videomottagning

Särskilt under pågående situation med Covid-19/Coronavirus är distansbesök att rekommendera i många fall.
Medimars distansmottagning innebär att du inte behöver besöka Medimars mottagning på Lövuddsvägen 4, du träffar istället vårdpersonalen i en app utvecklad för vårdbesök i din mobil, surfplatta eller dator.

Kryptering:
Tjänsten är krypterad enligt de krav som ställs för digitala vårdbesök. Användaren identifierar sig och loggar in med personliga bankkoder och når då det digitala, krypterade, väntrummet. Medimars vårdpersonal tar sedan emot via egen inloggning och ett videosamtal kan påbörjas med säker förbindelse.

Hur fungerar det?
För att ansluta dig till distansmottagningen behöver du antingen en dator med mikrofon och kamera, eller en mobil enhet som kan hantera appar och där du själv är bekväm med att använda den mobila enhetens kamerafunktioner. Videobesöket bokas via Medimars ordinarie tidsbokning (018-14 404) där vårdpersonal bedömer om besöket lämpar sig för distansmottagning.